Salesmanager Patrick vertelt wat FacilityXL betekent voor hun organisatie en resellers

Leverancier

“We hebben in toenemende mate te maken met relatief kleine resellers. Deze resellers hebben andere vragen en wensen en hebben daardoor andere ondersteuning nodig. FacilityXL schoot ons te hulp met FXL Comfort+. Zij bedienen de kleinere resellers nu namens ons.”

Met FXL Software Only vermijden de resellers van deze distributeur mogelijke fouten

Distributeur

“Het afsluiten van contracten door ons uitgebreide resellernetwerk verliep vrijwel geheel handmatig. Dat is tijdrovend, met heel veel formulieren en evenzoveel kans op fouten. Met FXL Software Only kunnen onze resellers nu volledig geautomatiseerd verkopen.”

FacilityXL biedt facilitaire dienstverleners een oplossing op maat

Facilitair Dienstverlener

“Als vastgoedbeheerder zijn wij o.a. verantwoordelijk voor de energievoorziening en het gebouwenbeheer. Het zeer complete portfolio in kostencontracten van FacilityXL biedt een oplossing op maat voor onze panden.”

Deze branchevereniging kiest zelf wat zij uit het assortiment van FacilityXL aan haar leden aanbiedt.

Branchevereniging

“Samenwerken met FacilityXL, betekent zelf kiezen wat je uit het assortiment aanbiedt. Binnen ons ledenaanbod facilitaire kostencontracten ontbrak bijvoorbeeld een interessant Telecomvoorstel. FacilityXL zorgde voor een goed aanbod richting onze leden.”

FXL Software only geeft deze inkooporganisatie het juiste platform om producten en diensten te managen

Inkooporganisatie

“We hebben een inkooporganisatie en een verkooporganisatie. Maar een uitgebalanceerd ICT-platform om alles te managen, ontbrak. FXL Software Only is voor ons de ontbrekende schakel.”

Dit inkoopcollectief biedt haar relaties via FacilityXL een compleet pakket in facilitaire kostencontracten aan

Inkoopcollectief

“We hebben veel verstand van medicaties en benodigdheden, maar niet van kostencontracten. Terwijl dit toch hele belangrijke kostenposten voor een bedrijf of instelling zijn.”

FacilityXL ontzorgt de leden van deze franchiseorganisatie

Franchiseorganisatie

“Ik heb nooit eerder ervaren dat een aanbieder in facilitaire kostencontracten je zoveel uit handen kan nemen! Vanaf ons eerste contact met FacilityXL stond ontzorgen centraal.”

Met FacilityXL biedt deze verkooporganisatie nu ook andere kostengroepen aan klanten aan

Verkooporganisatie

“Binnen onze klantenbase kregen wij veel verzoeken of wij ook andere kostengroepen dan energie konden verzorgen! We willen onze relaties natuurlijk graag van dienst zijn, maar hadden geen partner op het gebied van deze kostencontracten.”