Complete oplossing

Het FXL-platform bestaat uit diverse modules om jouw verkoop zo overzichtelijk en makkelijk mogelijk te maken.
Alle stappen van het verkoop-, oplevering- en beheerproces zijn hier geïntegreerd; volledig in de look & feel van jouw organisatie.

Your business, we serve

Leveranciers

Het FXL-platform bevat alle FacilityXL proposities die door ons worden gefaciliteerd.

Optioneel kun je het FXL-platform ook inzetten voor leveranciers en contracten die jij zelf inkoopt en waarvan je de oplevering, nazorg en service zelf uitvoert.

Relaties

Jij voert je relaties in het FXL-platform in. De concernrelaties kan je hierin goed vastleggen. Ook kan je exact aangeven welk contactpersoon bij welke vestiging voor welk kostencontract verantwoordelijk is. Afhankelijk van jouw werkwijze wijs jij deze relaties eventueel toe aan jouw leadpartners. Leadpartners kunnen bijvoorbeeld ledenorganisaties of inkooporganisaties zijn, waar jij mee samenwerkt. Deze partners kan je via het partnerportal op het FXL-platform informeren over de voortgang en eventuele uitbreiding van het aanbod.

Benadering van de relaties

Per productgroep start je verkooptrajecten op bij prospects en klanten. Deze verkooptrajecten ondersteunen een breed scala aan functionaliteiten, te weten:

  • Taken actiescherm; Efficiënt inplannen en opvolgen van taken. In het overzichtelijke taken actiescherm zie je in een oogopslag welke activiteiten gepland zijn en beheerd moeten worden.
  • Verkoopfase; In welk fase zit het verkooptraject. Met het FXL-platform zie je direct de status van je verkooptraject. Je richt zelf de verschillende fasen in waarop je wilt sturen.
  • Forecast; Vul zelf de forecast in wanneer je verwacht dat een order valt en geef de verwachte orderwaarde op. Heb je offertes via het platform uitgebracht, dan wordt de verwachte orderwaarde automatisch getoond.
  • Mail; Alle e-mailberichten naar jouw relaties worden verzonden vanuit het FXL-platform. Dit betreffen jouw eigen e-mails, maar bijvoorbeeld ook de e-mails die gestuurd worden door onze gespecialiseerde servicedesk. Zo blijft alle communicatie met jouw relaties helder en overzichtelijk.

Shops

Wenst de klant een voorstel of wil de klant direct de order tekenen? Dan kan dit volledig geautomatiseerd in het FXL-platform.

  • In shops vergelijk je per productengroep het aanbod van de diverse leveranciers en bespreek je dit met je relatie.
  • Je selecteert de door je relatie gewenste producten en genereert eenvoudig een professioneel opgemaakte offerte de je vanuit het FXL-platform mailt. Volledig uit jouw bedrijfsnaam en in jouw huisstijl!

Is de relatie akkoord? Dan kan deze de offerte direct digitaal accorderen, geheel volgens de geldende regels. Het handmatig opstellen van contracten en wachten op een ondertekend retourexemplaar behoort hiermee tot het verleden. Ook de digitaal ondertekende offerte blijft direct bewaard in het CRM-systeem en in het contractoverzicht.

Oplevering

FacilityXL contracten worden via vaste en duidelijke procedures opgeleverd. In het FXL-platform heb je volledig inzicht in de status van de lopende oplevertrajecten. Vanzelfsprekend worden installaties en opleveringen professioneel uitgevoerd. Ook registreren we in het FXL-platform waar welke producten operationeel zijn. Handig in geval van uitbreidingen, aanpassingen of onverhoopte storingen.

Contractbeheer & services

Met het FXL-platform hebben jouw relaties en partners inzicht in het aanbod, lopende offertes en contracten. Hier kunnen op alle niveaus tickets ingeschoten worden die FacilityXL namens jou opvolgt. Zowel jij, je relaties en je partners kunnen de voortgang van de desbetreffende tickets volgen en worden via e-mail over statuswijzigingen geïnformeerd.

FacilityXL verzorgt uit jouw naam de ondersteuning op lopende contracten uit het FacilityXL aanbod. Wij lossen storingen op en behandelen verzoeken van jouw relaties. Zijn de wijzigingen commercieel van aard, dan koppelen we dit natuurlijk aan jou terug zodat je dit zelf kunt oppakken.

Betreft het storingen of verzoeken van relaties uit contracten die je zelf beheert? Dan voer je de ondersteuning zelf vanuit het platform uit. Hierbij gebruik je dezelfde uitgebreide functionaliteit die FacilityXL ook gebruikt.

Retentie

Bestaande klanten wil je behouden. Daarom toont de retentiemodule automatisch alle aflopende contracten waarbij je zelf de switchvensters instelt. Zo zie je in één oogopslag welke overeenkomsten wanneer opgevolgd moeten worden en kun je automatisch retentie verkooptrajecten aanmaken.

Customize

Het FXL-platform wordt onder jouw domeinnaam geïnstalleerd en kan optioneel geheel in jouw huisstijl ingericht worden. Je werkt dus gewoon vanuit jouw bedrijfsnaam, met jouw contactgegevens in jouw bedrijfskleuren. En op de achtergrond staat een heel team specialisten klaar om jou te ondersteunen en te ontzorgen.

Dashboard & rapportages

Weten hoe het met jouw salesperformance staat? Het dashboard geeft je realtime inzicht in je performance vs. de targets die je zelf voor je medewerkers kunt opgeven. Wat is de status van een salestraject, wat is de omzet, wanneer wordt een dienst opgeleverd of hoe presteert je salesteam? Ook zie je hier wanneer de provisie op de contracten betaald wordt.

Resellers

Wil je zelf resellers aanstellen die jouw facilitaire kostencontracten verkopen? Dit kan met de optionele resellermodule. Alle functionaliteiten die je zelf gebruikt, richt je hier in voor je eigen resellers.

Beheer

Wie mag welke dienst verkopen, in welk rayon, aan welke klant, wat zijn de targets? Iedere organisatie heeft zijn eigen werkwijze, afspraken en doelstellingen. Daarom biedt het FXL-platform een veelvoud aan instellingsmogelijkheden. Zodat het exact doet waarvoor het ontwikkeld is, jouw organisatie op maat ondersteunen bij de verkoop van facilitaire kostencontracten.

Optimale beveiliging

We begrijpen heel goed dat de beveiliging van jouw informatie en die van je relaties belangrijk is. Ook het optimaal voldoen aan AVG-wetgeving is een must. Ons FXL-platform voldoet daarom vanzelfsprekend aan alle belangrijke ICT-keurmerken en is AVG-proof.

Toegang tot het FXL-platform verloopt altijd met een multi-factor authenticatie, zodat niemand ongeoorloofd toegang krijgt. Ook de opslag in de cloud is adequaat beveiligd. Gedetailleerde documentatie over dit onderwerp is op aanvraag beschikbaar.