Zo ontzorgen wij jou

We willen graag dat onze samenwerking met jou optimaal is. Maar niet iedere organisatie heeft behoefte aan dezelfde ondersteuning. Daarom kennen wij per productgroep en zelfs per subgroep 4 samenwerkingsniveaus, zodat jij zelf kunt bepalen hoe je FacilityXL inzet.

Your business, we serve

FXL Complete

De contacten met de relaties en de verkoop van de kostencontracten regel jij geheel zelfstandig. Alleen voor ondersteuning heb jij de specialisten van FacilityXL nodig. Kies dan voor FXL Complete.

FXL Comfort

Je beschikt over warme leads in kostencontracten (inclusief facturen en/of overeenkomsten van het huidige contract), maar jij kan of wil de verkoop niet zelfstandig realiseren. Met FXL Comfort gaat FacilityXL samen met jou met deze leads aan de slag. Vanzelfsprekend gebeurt alle communicatie vanuit jouw bedrijfsnaam.

FXL Comfort+

Je wilt jouw relaties markconforme prijzen en een goede service in kostencontracten bieden? Maar deze diensten verkopen, past niet binnen de doelstellingen van jouw organisatie. Kies dan voor FXL Comfort+. Wij benaderen dan jouw contacten met het door jou bepaalde aanbod. Vanzelfsprekend gebeurt alle communicatie vanuit jouw bedrijfsnaam.

Software Only

Je koopt jouw kostencontracten zelf in en je maakt uitsluitend gebruik van ons custom made platform? Dan past FXL Software Only precies in onze samenwerking.

Training en opleiding

Alleen met gedegen kennis kan je de klant goed adviseren. Daarom verzorgen wij voor alle productgroepen een gedegen trainingsprogramma, zodat jouw kennis optimaal is.

Sales support

Onze Partner Managers helpen je indien gewenst bij het opstellen van offertes of contracten. Heeft de klant bijvoorbeeld meerdere vestigingen of is de vraagstelling complex? Dan kan de FacilityXL Partner Manager en mogelijk zelfs de leverancier met je meegaan naar de afspraak.

Volledig verzorgde oplevering

Is de order getekend? Dan voert FacilityXL de oplevering en installatie geheel voor je uit. Natuurlijk volledig uit jouw naam en we houden je in het platform continue op de hoogte over de voortgang van het project.

Servicedesk

Onze gespecialiseerde servicedesk ondersteunt de bedrijfszekerheid van alle lopende overeenkomsten. De servicedesk staat voor jou en jouw klanten klaar om vragen te beantwoorden, eventuele storingen op te lossen of contracten te wijzigen. Altijd uit naam van jouw organisatie!

 

Snelle betaling

Het dashboard van ons ICT-platform toont exact in welke fase van oplevering jouw afgesloten contracten zitten. Daarop staat ook aangegeven hoeveel provisie jij ontvangt. En….die provisie betalen we snel na oplevering uit.

Compliance & kwaliteit

Bij FacilityXL zit kwaliteit in ons DNA en werken we aan langdurige relaties. Door het hele proces professioneel in te richten, brengen wij dit graag samen met jou over naar de klant.

We werken volgens vaste, kwalitatief hoogstaande, procedures en conform de compliancy standaarden in de verschillende markten. Heb jij kwaliteit ook hoog in het vaandel staan? Dan werken we graag met je samen!