Ondersteuning bij verkoop, oplevering en nazorg

Volledige ontzorging is de basis van onze samenwerking. Hiervoor hebben wij hebben een geavanceerd platform klaarstaan, waarmee jij je klant eenvoudig een voorstel op maat kunt doen. FacilityXL ondersteunt je bij verkoop, oplevering, nazorg en service. Vanzelfsprekend vergeten wij de training en communicatiemiddelen ook niet. Zodat jij volledig ontzorgd bent en kunt doen waar jij goed in bent. Verkopen!

Wij ondersteunen en opereren altijd uit naam van jouw organisatie. Het platform is bereikbaar vanuit jouw bedrijfsnaam en zo beantwoorden we ook de telefoon en ondertekenen we de mail. Via het CRM-systeem houden we je continu op de hoogte over ondernomen stappen.

Your business, we serve

Totaaloplossing

FacilityXL is dé totaaloplossing om jouw relatie zo eenvoudig mogelijk, maar ook zo volledig mogelijk van dienst te zijn bij het regelen van facilitaire kostencontracten. Ons platform met daarin het aanbod en CRM-systeem gecombineerd met de volledige ondersteuning bij verkoop, oplevering, nazorg en service zijn hierin belangrijke bouwstenen. Zo hoef jij je alleen op de klant en de verkoop te richten.

Het meest complete aanbod

Met maar liefst 8 hoofdgroepen en 150 kostensoorten heeft FacilityXL een zeer compleet aanbod in zakelijke facilitaire kostengroepen. Wij hebben distributieovereenkomsten op het gebied van Energie, Telecom, Afvalverwerking, Supplies & Solutions, Automatisering, Gebouwenbeheer, Mobiliteit en HRM en daar profiteer jij van. Combineer dat met onze ondersteuning op het gebied van verkoop, oplevering, nazorg en service en dan is de keuze voor FacilityXL snel gemaakt.

Werkwijze

Kiezen voor FacilityXL betekent totale ontzorging:

  • Één overzichtelijk en op maat ingericht platform. Hierin zie je welk product het beste bij de klant past en wat dit oplevert.
  • Het funnel gedreven CRM-systeem ondersteunt jouw verkooptrajecten volledig. Taken aanmaken, informatie-aanvragen verwerken, offertes versturen, mailen en digitaal de order laten tekenen; het kan allemaal.
  • Uitgebreide verkoopondersteuning zoals opleiding, communicatiemiddelen en advies bij complexe proposities.
  • Communicatie gebeurt in jouw huisstijl en vanuit jouw bedrijfsnaam.
  • Oplevering, installatie, nazorg en service verzorgt FacilityXL voor je. Geheel uit jouw naam. Via het systeem informeren wij je over het gehele traject.
  • De klant heeft via jouw FacilityXL platform (geheel op maat gemaakt en in jouw huisstijl) inzicht in de lopende contracten. Vanuit het platform informeer jij jouw klanten over nieuwe producten en mogelijkheden. Ook kan de klant via dit platform vragen sturen en tickets aanmaken voor serviceverzoeken
  • Je ontvangt de afsluitprovisies en/of doorlopende revenu shares snel op jouw rekening.
  • Het platform meldt tijdig wanneer je aflopende contracten moet opvolgen.